Így olvasd!

Azt tanácsolom, hogy mielőtt kiborulnál egy bejegyzésen, ami számodra az első volt, amit elolvastál ebből a blogból, kérlek, olvass el többet. Mondjuk egy témakört, ami érdekelhet. Jelenleg közel 500 bejegyzésből válogathatsz az archívumban.

Ismerd meg a szerző gondolkodásmódját, mielőtt személyeskedni kezdenél, vagy esetleg megkérdőjeleznéd a hitét, vagy a kereszténység iránti elkötelezettségét. Ne kérj rajta számon olyasmit, amire egy blogbejegyzés nem ad lehetőséget. Ne várd el, hogy mindent egyszerre elmondjon és leírjon. Olvass el több bejegyzést. Kattints a címkékre, vagy kutass az archívumban. A szerző tisztelettel közeledik az olvasó felé, de ezt olvasóitól is kéri. Ismerd meg a témát, mielőtt felháborodnál. Szeretjük az ellenvéleményt, fontos számunkra a nyitott és őszinte véleményalkotás, de fontosnak tartjuk azt is, hogy keresztényekhez méltó szeretettel és tisztelettel fogalmazzuk meg.

Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt három évben szinte alig volt szükség a hozzászólások moderálására, pedig kétezernél is több hozzászólás született a blogban, és több ezer a facebook-oldalon.

Az Újragondolót folyamatában érdemes olvasni. Sok olvasó miután bekapcsolódott, amikor ideje engedte, elkezdte visszafelé bepótolni a lemaradását. Erre biztatlak téged is, ha frissen toppantál be hozzánk! Így lehet felvenni a blog fonalát. Hiszen olyan ez a műfaj, mintha az egész blog egy nagy bejegyzés lenne, vagy egy éppen most íródó regény. Az előzmények fontosak.

Örülök, hogy idesodort a virtuális szél 🙂 Isten hozott!